Personlig Trening

Hjelp til selvhjelp

Slik hjelper fysioterapeuten deg i gang

Etter en skikkelig kink i nakke eller rygg er det mange som lurer på hva og hvor mye bevegelse som er bra. Hva kan jeg gjøre selv for å bli bedre? Kan jeg trene? Hva bør jeg unngå?

I frykt for smerter og feile bevegelser blir tilstanden ofte verre, og en kan fort komme i en ond sirkel. Det er ikke all trening som egner seg i slike situasjoner. Det viktig at man får veiledning om hvilke trening som er bra, og hva man bør vente med.

Det er sunt og viktig å bruke kroppen, spesielt når en opplever muskel og skjelettplager som skulder, nakke eller korsryggsmerter. Hos fysioterapeuten får du skreddersydd treningsprogram etter dine fysiske forutsettinger. Du får praktisk veiledning i øvelsene og oppfølging. Treningsplanen med får du med deg hjem og selve treningen foregår hjemme.

Fysioterapeutene sin erfaring er at ved hjelp av enkelt treningsutstyr som matte, strikk eller frivekter, kommer de fleste fort i gang og merker fremgang. Noe som motiverer til å fortsette med egentreningen for å forebygge nye smerte episoder.

 

page-rehabilitering


  RING
  BESTILL TIME