Om Oss

Steinar Forshei, kiropraktor

Daglig leder for Lagunen Kiropraktikk og BHT Bergen bedriftshelsetjeneste. Utdannet ved Palmer College of Chiropractic i USA. Steinar har også utdanning som medisinsk akupunktør i regi av Norsk forening for medisinsk akupunktur (NFMA). Medlem i Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Dörte Jensen, fysioterapeut

Dörte er opprinnelig fra Tyskland og har arbeidet som fysioterapeut siden 2002. Hun er utdannet i ved Fachhochschule für Physioterapi Peter Teidel i Berlin. Hun har tilleggsutdanning i ergonomi, og arbeider også som fysioterapeut og ergonomikonsulent i BHT Bergen bedriftshelsetjeneste. Hun har erfaring som treningsveileder og instruktør på treningssenter. Autorisert fysioterapeut i Norge og medlem av Norsk Fysioterapiforbund (NFF).

Mats Thorbeck, kiropraktor.

Mats er utdannet ved Macquarie University i Sydney, Australia. Han har særlig interesse for behandling av hodepine, svimmelhet og kjeveplager. Han behandler også mange med problemer i korsrygg, brystrygg og nakke. Medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Lydia Boyle, fysioterapeut

Lydia er fra USA og er utdannet fysioterapeut (Doctor of Physiotherapy) ved University of Texas, og har spesialisert seg innen idrettsfysioterapi. I tillegg er hun yogainstruktør og personlig trener. Autorisert fysioterapeut i Norge.

 


  RING
  BESTILL TIME