Om Oss

Steinar Forshei, kiropraktor

Daglig leder for Lagunen Kiropraktikk og BHT Bergen bedriftshelsetjeneste. Utdannet ved Palmer College of Chiropractic i USA. Steinar har også utdanning som medisinsk akupunktør i regi av Norsk forening for medisinsk akupunktur (NFMA). Medlem i Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Dörte Jensen, fysioterapeut

Dörte er opprinnelig fra Tyskland og har arbeidet som fysioterapeut siden 2002. Hun er utdannet i ved Fachhochschule für Physioterapi Peter Teidel i Berlin. Hun har tilleggsutdanning i ergonomi, og arbeider også som fysioterapeut og ergonomikonsulent i BHT Bergen bedriftshelsetjeneste. Hun har erfaring som treningsveileder og instruktør på treningssenter. Autorisert fysioterapeut i Norge og medlem av Norsk Fysioterapiforbund (NFF).

Andreas Sunset, kiropraktor

Utdannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense, våren 2014. I løpet av studiet deltok Tunset også i et pregraduat forskningsprosjekt som omfatter bruk av MR for å vurdere prolapsforandringer i mellomvirvelskiver i lumbalcolumna over tid. Ferdigstillelse av mastergrad i diagnostisk ultralyd fra Bournemouth University sommer 2018. Aktiv med forskningsprosjekt innenfor feltet ultralyd, i samarbeid med Haraldsplass Diakonale Sykehus. Medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).

Lydia Boyle, fysioterapeut

Lydia er fra USA og er utdannet fysioterapeut (Doctor of Physiotherapy) ved University of Texas, og har spesialisert seg innen idrettsfysioterapi. I tillegg er hun yogainstruktør og personlig trener. Autorisert fysioterapeut i Norge.

 


  RING
  BESTILL TIME